Logo da.boatexistence.com

Blev chaeryeong med i seksten?

Indholdsfortegnelse:

Blev chaeryeong med i seksten?
Blev chaeryeong med i seksten?

Video: Blev chaeryeong med i seksten?

Video: Blev chaeryeong med i seksten?
Video: Is medicine killing you? Lissa Rankin, MD at TEDxFargo 2024, Kan
Anonim

Efter at have trænet i lidt over et år som idol, deltog hun den 5. maj 2015 sammen med sin søster i JYP Entertainments tv-serie med realitykonkurrence for pigegrupper, SIXTEEN, der skabte den landsdækkende berømte pigegruppe, TWICE. Hun blev elimineret i sidste afsnit og debuterede derfor ikke.

Hvor længe har Chaeryeong været praktikant?

Det første medlem af Itzy, der sluttede sig til JYP, Chaeryeong trænede i fem år.

Er Chaeryeong fra seksten i ITZY?

Chaeryeong, den eneste tilbageværende JYP-elev fra Sixteen, debuterede som medlem af JYP Entertainments nye pigegruppe, Itzy, i februar 2019.

Hvordan sluttede Chaeryeong sig til ITZY?

Chaeryeong blev JYP-elev, efter at hun og hendes søster, Chaeyeon, var til audition for Fantagio i 2012, men nåede det ikke. Det fik hende til at gå på audition for JYP og bestå som praktikant. Chaeryeong trænede med JYP i fem år før hendes debut med ITZY. … Showet skulle danne JYP's næste pigegruppe, nu kendt som TWICE.

Var det meningen, at Chaeryeong skulle debutere TO GANGE?

Efter at have trænet i lidt over et år som idol, deltog hun den 5. maj 2015 sammen med sin søster i JYP Entertainments tv-serie med realitykonkurrence for pigegrupper, SIXTEEN, som skabte pigegruppen TWICE. Hun blev elimineret i finaleafsnittet, og debuterede derfor ikke

Anbefalede: