Hvad er churrasco-steak på engelsk?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er churrasco-steak på engelsk?
Hvad er churrasco-steak på engelsk?

Video: Hvad er churrasco-steak på engelsk?

Video: Hvad er churrasco-steak på engelsk?
Video: Miami's #1 Steak, Skirt Steak Grilled AKA Churrasco Recipe! 2024, Oktober
Anonim

42 delinger. Churrasco er et portugisisk eller latinamerikansk udtryk, der bruges til at beskrive oksekød, der grilles under åben ild, indtil det er mørt, derefter skåret i skiver og serveret med en lækker chimichurri sauce.

Hvad hedder churrasco på engelsk?

Churrasco er et portugisisk eller spansk ord for grillet oksekød (eller kød), men kan også henvise til grill generelt.

Hvilken del af koen er churrasco-bøf?

Churrasco bruger mest populært nederdelsteak, en udskæring af oksekød, som nemt kan findes i din lokale købmand. Det er et langt, tyndt snit, der kommer fra 'tallerken'-området på koen, under ribbenene Det er magert og kan være sejt, beregnet til at blive kogt til medium sjældent, værdsat mere for sin bøf smag end det er mørhed.

Hvad er et andet navn for churrasco?

Denne serveringsstil kaldes " espeto corrido" eller "rodízio" og er ret populær i Brasilien. I Brasilien er "churrasco" betegnelsen for en grill (svarende til den argentinske, uruguayanske, paraguayanske og chilenske asado), som stammer fra det sydlige Brasilien.

Hvilken smag er Churrasco?

Smagsprofil

Churrasco Rub bringer visioner om sydamerikansk BBQ, varme kul og aromaer af forkullet kød med sig. Ruben byder på en blanding af varme, s alt og røgfyldte krydderier, hvor kaffe tilføjer en unik smagsdybde.

Anbefalede: