Logo da.boatexistence.com

Hvilken liga er fortaleza?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken liga er fortaleza?
Hvilken liga er fortaleza?

Video: Hvilken liga er fortaleza?

Video: Hvilken liga er fortaleza?
Video: Почему Новгород называли Господином, а Киев Матерью городов Русских? 2024, Juli
Anonim

Fortaleza Esporte Clube, norm alt kendt som Fortaleza, er primært en fodboldklub, men er aktiv i andre sportsgrene såsom futsal, håndbold og basketball. Fortaleza Esporte Clube er baseret i Fortaleza, hovedstaden i delstaten Ceará, Brasilien. Klubben blev grundlagt den 18. oktober 1918.

Er Fortaleza sikkert?

Fortaleza er generelt betragtet som en ikke-så-sikker by for turister og har en af de højeste kriminalitetsrater i Brasilien. Kriminalitetsindekset er meget højt her, de fleste problemer her er med brud på et hjem, biltyv, væbnet røveri, voldelig kriminalitet og korruption og bestikkelse.

Hvilken by er Fortaleza?

Fortaleza, havneby og delstatens hovedstad, nordøstlige Ceará estado (stat), nordøstlige Brasilien. Byen ligger ved mundingen af Pajeú-floden på en halvmåneformet fordybning af kystlinjen. Fortaleza, Brasilien.

Er der favelaer i Fortaleza?

På vej til de østlige strande, i Murcuripe, er der begge favelaer, slumkvartererne, hvor mange fattige i Fortaleza bor i shanty-skure såvel som en havn.

Er Fortaleza på ækvator?

Fortaleza ligger i den nordlige delstat Ceara, og er derfor tæt på ækvator. Denne placering resulterer i et tropisk klima, som giver rejsende varme til varme temperaturer året rundt og fremragende vejr til svømning.

Anbefalede: