Logo da.boatexistence.com

Fik sam en førerhund?

Indholdsfortegnelse:

Fik sam en førerhund?
Fik sam en førerhund?

Video: Fik sam en førerhund?

Video: Fik sam en førerhund?
Video: Учим цвета Разноцветные яйца на ферме Miroshka Tv 2024, Kan
Anonim

Møde førerhunden Ziggy Sam Little, som er registreret blind og hørehæmmet, blev parret med det sorte laboratorium efter at have brugt næsten et år på en venteliste til en førerhund. Fordelene er enorme: Med Ziggy ved sin side behøver Sam ikke bruge sin stok, da han trygt kan tage hende derhen, hvor hun vil hen.

Har den blinde tatovør fået en førerhund?

I øjeblikket er der over 800 personer på venteliste til en førerhund. Med titlen 'Southend' tager 60 -spottet en dokumentarisk tilgang og fortæller historien om Sam, en ung far og tatovør, der mistede synet for fem år siden og i øjeblikket venter. liste til en førerhund.

Hvem er tatovøren i førerhundeannoncen?

Celebrity tatovøren Jay Hutton er stjernen i den nye tv-reklame.

Hvordan blev tatovøren blind?

EN KVINDE har mistet synet, efter at en tatovør fejlede et forsøg på at farve hendes øjeæbler sorte. Aleksandra Sadowska fra Wroclaw, Polen, tog den risikable beslutning at efterligne en rapkunstner kaldet Popek - berømt for at have farvet det hvide i hans øjne sorte.

Er tatovøren virkelig blind?

Tonee Vas har altid haft øje for god kunst. "Jeg har tegnet, siden jeg var fire," sagde han. … Men der er mere i hans historie, end han møder blækket og øjnene. Vas er juridisk blind.

Anbefalede: