Logo da.boatexistence.com

Spillede Bob Holness saxofon?

Indholdsfortegnelse:

Spillede Bob Holness saxofon?
Spillede Bob Holness saxofon?

Video: Spillede Bob Holness saxofon?

Video: Spillede Bob Holness saxofon?
Video: Peter og Andreas spiller bob 2024, Kan
Anonim

Holness var genstand for en bymyte, som hævdes at være blevet initieret i 1980'erne af tv-stationen Stuart Maconie, som skrev for New Musical Express i en sektion kaldet 'Believe It Or Not', sagde, at Holnesshavde spillet saxofonriffet på Gerry Rafferty s sang fra 1978, "Baker Street ".

Hvem spillede saxofon i Gerry Rafferty's Baker Street?

Baker Street saxofonist Raphael Ravenscroft dør. Musikeren bag en af de mest genkendelige saxofonsoloer - på Gerry Raffertys hit Baker Street - er død.

Hvilken type saxofon spilles Baker Street på?

Hele åbningsriffet til Baker St bruger kun nogle få toner på altsax. Det betyder, at det er ret nemt at lære, selvom du kun har spillet sax i et kort stykke tid.

Er 221B Baker Street rigtig?

Men 221B Baker Street eksisterede ikke i 1881, og den eksisterede heller ikke i 1887, da A Study in Scarlet blev udgivet, og Baker Streets husnumre blev kun udvidet til 100'erne. Det var en rent fiktiv adresse – vægt på var. … Faktisk der er stadig ingen 221 Baker Street.

Hvor er Blockbuster nu?

I dag er der kun én tilbage i Bend, Oregon. Den er blevet døbt The Last Blockbuster. Franchisetager Sandi Harding har lovet at holde det åbent, så længe Dish Network fortsætter med at licensere navnet til hende.

Anbefalede: