Logo da.boatexistence.com

Hvornår blev rodanhuset bygget?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår blev rodanhuset bygget?
Hvornår blev rodanhuset bygget?
Anonim

The Inn at Rodanthe blev bygget i 1980'erne beliggende kun 500 meter fra det mægtige Atlanterhav. Med tiden blev hjemmet faretruende tæt på det brusende vand.

Eksisterer huset i Nights in Rodanthe virkelig?

The Inn at Rodanthe, som den blev navngivet i filmen fra 2008 baseret på Nicholas Sparks populære roman, Nights in Rodanthe, med Richard Gere og Diane Lane i hovedrollerne, er et smukt restaureret enkeltfamiliehjem (ikke en egentlig kro), beliggende i den lille Hatteras Island-landsby Rodanthe på de ydre breder af North Carolina.

Hvornår flyttede de Rodanthe-huset?

Den 18. januar kl. 11:00, Serendipity, var hjemmet med i 2008-filmen "Nights in Rodanthe", der gik langs NC Highway 12 til sit nye hjem, cirka 1/2 mil syd på Beacon Street. Flytningen tog omkring 30 minutter, og motorvejen var spærret for trafik, der gik nord og syd.

Hvorfor flyttede de Rodanthe-huset?

De oversatte deres kærlighed til filmen til købet af huset fra de tidligere ejere den 4. januar. Husserne lovede ikke kun at flytte huset fra dets placering " i" havet til et andet sted i Rodanthe, men også at genoprette hjemmet til dets herlighed fra filmen "Nights in Rodanthe. "

Kan du besøge Rodanthe-huset?

Hjemmet er kun et af flere steder på the Outer Banks, der var med i filmen. Rejsende kan besøge Nights in Rodanthe-lokationer langs Outer Banks eller følge kystfilmstien hele vejen fra Outer Banks til Wilmington.

Anbefalede: