Logo da.boatexistence.com

Kan du bo i Rodanthe-huset?

Indholdsfortegnelse:

Kan du bo i Rodanthe-huset?
Kan du bo i Rodanthe-huset?

Video: Kan du bo i Rodanthe-huset?

Video: Kan du bo i Rodanthe-huset?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Bliv i huset med i filmen "Nights in Rodanthe" Hvad der nu er den mest berømte ferieudlejningsejendom på Outer Banks, denne kro med seks soveværelser ved havet i Rodanthe er tilgængelig til ugentlig leje hele året.

Er huset i Nights in Rodanthe et rigtigt hus?

The Inn at Rodanthe, som den blev navngivet i filmen fra 2008 baseret på Nicholas Sparks populære roman, Nights in Rodanthe, med Richard Gere og Diane Lane i hovedrollerne, er et smukt restaureret single familiehjem (ikke en egentlig kro), beliggende i den lille Hatteras Island-landsby Rodanthe på de ydre breder af North Carolina.

Er Rodanthe NC åben for besøgende?

Fordi Rodanthe er en del af Cape Hatteras National Seashore, er alle strande i samfundet åbne for offentligheden. Flere strandadgange er placeret for enden af gaderne ved havet i byen og ved lokale vartegn som Rodanthe Pier.

Hvad skete der med huset i Nights in Rodanthe?

Den 18. januar kl. 11:00 fik Serendipity, hjemmet med i filmen "Nights in Rodanthe" fra 2008 det til at flytte langs NC Highway 12 til sit nye hjem, cirka 1/2 mil syd på Beacon Street. Flytningen tog omkring 30 minutter, og motorvejen var spærret for trafik, der gik nord og syd.

Er kroen i Rodanthe til salg?

Et af de mest berømte huse på North Carolina-kysten er til salg, og det er møbleret. Huset "Nights in Rodanthe", der blev brugt i Nicholas Sparks' romantik med Richard Gere og Diane Lane i hovedrollerne, blev sat på markedet i denne uge.

Anbefalede: