Logo da.boatexistence.com

Hvad er en proc i wow?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en proc i wow?
Hvad er en proc i wow?

Video: Hvad er en proc i wow?

Video: Hvad er en proc i wow?
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2024, Kan
Anonim

Proc er et almindeligt udtryk, der primært bruges i spilprogrammering for at henvise til en begivenhed - en "procedure" - udløst under særlige omstændigheder For eksempel i WoW, et bestemt våben (der rammer mange gange) kan have 10 % chance for hvert hit for at anvende en speciel effekt, såsom giftskader.

Hvad vil det sige at proc i et spil?

Proc er et computerspiludtryk, der rimer på "dok". Proc bruges både som et substantiv og et verbum til at beskrive, når et tilfældigt spilelement aktiveres, eller der opstår en tilfældig spilbegivenhed.

Hvorfor kaldes det en proc?

Når WoW-brugere taler om "hvor ofte dette våben behandles", taler de om sandsynligheden for, at specialeffekten opstårProc var oprindeligt en forkortelse for "spec_proc" (spec_proc er en forkortelse for "special process"), som er et udtryk brugt af den oprindelige programmør af Circle-MUD, Jeremy Elson.

Hvordan beregnes proc-renten?

Her er formlen: PPH=(Våbenhastighed) / (60 / PPM), som er det samme som: PPH=VåbenhastighedPPM / 60.

Hvordan fungerer procs i wow?

For våben, der har en proc, har de norm alt en chance for at blive ramt til enten at hjælpe brugeren, skade deres mål eller begge dele. Procs kan også tilføjes til våben ved at fortrylle dem med visse fortryllelser Proc-rate for et våben er den frekvens, hvormed våbnet udløser sin proc.

Anbefalede: