Logo da.boatexistence.com

Er stingwort en urt?

Indholdsfortegnelse:

Er stingwort en urt?
Er stingwort en urt?

Video: Er stingwort en urt?

Video: Er stingwort en urt?
Video: Sting - It's Probably Me (feat. Eric Clapton) (Original Promo) 2024, Kan
Anonim

Greater Stitchwort er en stjerneklar hvid vildblomst, der almindeligvis findes i fugtige hække, på skyggefulde rande og gulvtæpper i skov. … Urten er en slægtning til Chickweed (Stellaria media), og selv om den besidder mange lignende egenskaber, har den nogle vidunderlige anvendelser af sine egne.

Kan du spise stingwort?

Du kan spise blomsterknopperne og blomsterne, og disse kan være en attraktiv tilføjelse til en vild salat. Greater Stitchwort er en kilde til spiseligt vildt grønt og kan bruges i salater, dampet eller kogt, blomsterknopperne og blomsterne kan være en tilføjelse til en vild salat.

Hvad blev Stitchwort brugt til?

Dets mere almindeligt brugte almindelige navn Stitchwort er en henvisning til et urtemiddel, hvor denne plante bruges angiveligt til at helbrede den smerte i siden kendt som 'stitch', som rammer mange mennesker, når de prøver at løbe efter en lang pause fra sportsaktiviteter.

Er Lesser Stitchwort spiselig?

Lesser Stitchwort er identisk, men meget mindre og er også spiselig.

Hvordan ser større stingwort ud?

Større stingurt har fem hvide kronblade, hver med dybt indhak og næsten delt i to. Dens grønne blade er græslignende i udseende, og dens skøre stilke er firkantede. Større stingwort har større blomster (2-3 cm på tværs) end sin slægtning, Lesser stitchwort (0,5-1 cm på tværs).

Anbefalede: