Logo da.boatexistence.com

Glitrer moissanite som en diamant?

Indholdsfortegnelse:

Glitrer moissanite som en diamant?
Glitrer moissanite som en diamant?

Video: Glitrer moissanite som en diamant?

Video: Glitrer moissanite som en diamant?
Video: Diamond VS Moissanite - Round 2024, Kan
Anonim

Generelt har moissanite mere glans end en diamant "Den har mere ild og glans end nogen anden ædelsten, hvilket betyder, at den har mere glans," afslører O'Connell. "Fordi moissanite er dobbeltbrydende, skæres det anderledes end diamanter for at forstærke gnistret. "

Kan du kende forskel på en diamant og moissanite?

Den største forskel, du kan påpege mellem de to, er bare, at den runde diamant har mindre gnistre end en moissanite Moissaniten side om side giver et lysere udseende. … De vigtigste runde midtersten og de to runde sidesten er moissanit, mens de små sten langs båndet er ægte diamanter.

Kan jeg udgive min moissanite som en diamant?

Kan jeg videregive min Moissanite-ring som en diamant? … Når det er sagt, ligner farveløs og næsten farveløs Moissanite Diamond. Og Moissanite er også den eneste ædelsten (bortset fra diamant), der "passer" som en diamant på en standard håndholdt diamantpunktstester.

Glitrer moissanit-diamanter?

Moissanite bøjer lyset meget, hvilket betyder, at lyset hopper mere rundt og giver det maksim alt glimt! Derudover har moissanite også en højere spredning end en diamant. Så ud over at din moissanite afgiver mere hvid gnistre, vil den faktisk også afspejle mere farvet gnistre ("ild").

Bliver moissanite overskyet?

Naturligt mineral kaldet siliciumcarbid er det sted, hvor Moissanite dyrkes fra. Derfor vil Moissanite aldrig blive uklar, misfarve eller ændre dets udseende. En Moissanite vil bevare sin glans, farve og klarhed i hele livet og længere.

Anbefalede: