Logo da.boatexistence.com

Hvad er morelia mexico kendt for?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er morelia mexico kendt for?
Hvad er morelia mexico kendt for?

Video: Hvad er morelia mexico kendt for?

Video: Hvad er morelia mexico kendt for?
Video: Morelia Travel Guide | The Most Spanish City in Mexico 2024, Juli
Anonim

Hovedstaden Morelia, ofte kaldet "den mest spanske by i Mexico", er kendt for sin betagende koloniarkitektur. Mange af byens historiske bygninger - såsom den majestætiske 600 år gamle katedral - blev bygget af lyserøde stenbrud.

Er Morelia et besøg værd?

Er Morelia et besøg værd? Hovedstaden i staten Michoacan, Morelia, har en befolkning på omkring 600.000 i selve byen. Bymidten er på UNESCOs verdensarvsliste, fyldt med mere end 200 koloniale bygninger, der dateres tilbage til det 16. og 17. århundrede. … Ja, Morelia er en attraktiv by at besøge i Mexico

Hvad er Morelia Mexico?

Morelia (spansk udtale: [moˈɾelja]; fra 1545 til 1828 kendt som Valladolid) er en by og kommunesæde for kommunen Morelia i den nord-centrale del af staten Michoacán i det centrale Mexico. Byen ligger i Guayangareo-dalen og er hovedstad og største by i staten.

Hvad er Morelia opkaldt efter?

Under de mexicanske uafhængighedskrige tjente byen kortvarigt som hovedkvarter for den revolutionære leder Miguel Hidalgo y Costilla. I 1828 blev byen omdøbt til Morelia til ære for José María Morelos (y Pavón), en lok alt født leder af uafhængighedsbevægelsen.

Hvilken mad er Morelia kendt for?

Morelia er kendt for sine slik og slik, og en af de mest almindelige er ate, en tyk pasta, der er hærdet til det punkt, at den kan formes og skæres. Simple ingredienser tilberedes traditionelt i store kobberpander. Frugten - oftest guava, fersken, figen eller jordbær - koges med sukker og reduceres derefter.

Anbefalede: