Logo da.boatexistence.com

Knækker basswood let?

Indholdsfortegnelse:

Knækker basswood let?
Knækker basswood let?

Video: Knækker basswood let?

Video: Knækker basswood let?
Video: Making an Acrylic INLAY license plate on the LaserMATIC 10 diode laser, plus a FREE TEMPLATE! 2024, Kan
Anonim

Basswood er et ideelt træ til mange træskærere. … Og selvom træet er både let og blødt, har det et enestående MOE-til-vægt-forhold. Dens MOR er dog på niveau med dens lave vægt; enkelt sagt, når det udsættes for belastning, vil træet forblive stift, men vil stadig gå i stykker (brud) ved en relativt gennemsnitlig vægt

Er basswood et hårdt eller blødt træ?

Basswood, Tilia Americana, er et let, blødt træ, som er letbearbejdet og meget stabilt. … Basswood bruges dog også i ting som musikinstrumenter, kasser og kasser, trætøj, nyheder og er også et glimrende valg til træudskæringer!

Er basswood et stærkt træ?

Basswood ser ret almindeligt ud, og da det er let, , er det ikke specielt stærkt. Det er nemt at sømme og har en tendens til at være stabilt i brug. På grund af dens lette vægt og stabilitet bruges den til persienner og nøglebeslag i klaverer.

Er basswood let at knække?

Når det er sagt, basswood, angiveligt, aldrig splintre eller revne. Og ligesom balsatræ er det bedst at lime det sammen. … Selvom det er et hårdttræ, er basswood blødt nok til at gøre det til det foretrukne træ til udskæring, instrumentfremstilling og i møbler.

Hvor længe holder basswood?

Forventet levealder er omkring 200 år, med blomstring og frø, der generelt finder sted mellem 15 og 100 år, selvom frøproduktion lejlighedsvis kan starte så tidligt som 8 år.

Anbefalede: