Logo da.boatexistence.com

Hvor bruger vi plc?

Indholdsfortegnelse:

Hvor bruger vi plc?
Hvor bruger vi plc?

Video: Hvor bruger vi plc?

Video: Hvor bruger vi plc?
Video: Robust PLC for field applications 2024, Juli
Anonim

PLC'er bruges i forskellige applikationer i industrier såsom stålindustrien, bilindustrien, den kemiske industri og energisektoren. Omfanget af PLC'er øges dramatisk baseret på udviklingen af alle de forskellige teknologier, hvor de anvendes.

Hvor bruges PLC'er?

PLC står for Programmable Logic Controller. De er industrielle computere, der bruges til at styre forskellige elektromekaniske processer til brug i fremstilling, fabrikker eller andre automationsmiljøer.

Hvad bruges PLC-programmering til?

En PLC bruges primært til at styre maskiner. Et program skrevet til en PLC består grundlæggende af instruktioner til at tænde og slukke for output baseret på inputbetingelser og det interne program.

Hvad er en PLC, og hvad bruges den til?

A PROGRAMMABLE LOGIC CONTROLLER (PLC) er et industrielt computerstyringssystem, der kontinuerligt overvåger input-enhedernes tilstand og træffer beslutninger baseret på et brugerdefineret program til at kontrollere output-enhedernes tilstand.

Hvor findes PLC'er?

Nå, i vores stærkt teknologisk afhængige samfund findes PLC-systemer everywhere, inklusive på vores fabrikker, kontorbygninger og endda kontrollerende trafikken på vores gader.

Anbefalede: