Logo da.boatexistence.com

Får siesta og kimi sammen?

Indholdsfortegnelse:

Får siesta og kimi sammen?
Får siesta og kimi sammen?

Video: Får siesta og kimi sammen?

Video: Får siesta og kimi sammen?
Video: Надавить на подъязычную железу для оттока лимфы и подтянуть под провисанием челюсти. 2024, Kan
Anonim

Desværre sluttede deres partnerskab, da de var blevet separeret, efter at Siesta kom i koma efter at have beskyttet ham. Selv i døden forblev Siestas bånd til Kimihiko, da hendes hjerte, som blev transplanteret ind i Nagisa Natsunagi, tvang pigen til at lede efter ham.

Hvordan døde siestaen?

Så vidt hvad anime-fans ved, har Siesta doneret sit hjerte til Nagisa, hvilket fik hende til at dø. Men til sidst, i den lette roman, vil hendes hjerte vende tilbage til hendes krop.

Har Nagisa siestahjerte?

Et år før mødet med Kimihiko Kimizuka, modtog Nagisa en hjertetransplantation fra en ukendt donor, som senere blev afsløret, at Siesta var donoren. Hun arvede et af Siestas "Seven Tools", musketpistolen.

Har Siesta en datter?

Siesta Keys Alex Kompothecras og kæreste Alyssa Salerno Velkommen til en datter. Hun er her! Siesta Key-stjernen Alex Kompothecras og hans kæreste Alyssa Salerno har budt velkommen til deres første barn sammen, en babypige, bekræfter PEOPLE.

Hvordan er detektiven allerede en blindgyde?

Efter et følelsesladet åndeligt møde med Siesta er Kimizuka nu i fred med sin død – dog måske mindre med den uafklarede spænding mellem dem. Det sidste afsnit indebærer en gensidig tiltrækning mellem ham og Nagisa, selvom det ikke er klart, hvor meget af det er på grund af Siestas hjerte.

Anbefalede: