Logo da.boatexistence.com

Hvem er Carine Roitfeld gift med?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er Carine Roitfeld gift med?
Hvem er Carine Roitfeld gift med?

Video: Hvem er Carine Roitfeld gift med?

Video: Hvem er Carine Roitfeld gift med?
Video: ЧТО НОСЯТ В ПАРИЖЕ? Шоу Paris Street Style при участии Chanel и Louis Vuitton — Эпизод 25 2024, Kan
Anonim

Personligt liv. Roitfeld og partner Christian Restoin har været sammen siden slutningen af 1970'erne, selvom de ikke er gift.

Hvad laver Carine Roitfeld nu?

Det er under hans ledelse – han er nu CEO for hendes forretning – at duoen lancerede Roitfelds halvårlige magasin, CR Fashion Book, hendes kreative talentbureau CR Studio og så parfumerne.

Hvad er Emmanuelle Alt?

Bukser. Som nævnt ovenfor er jeans og bukser grundlaget for Alts looks. … Hun er også blevet set i løstsiddende cargobukser parret med en tætsiddende blazer eller jakke og meget feminine sko som en sidestilling.

Hvem driver CR Fashion Book?

Den trykte udgave af CR Fashion Book er nu udgivet og distribueret af CR Fashion Book Ltd - en nyligt stiftet enhed ledet af Roitfelds søn Vladimir Restoin Roitfeld - i samarbejde med PubWorX, et 50/50 joint venture mellem Hearst og Condé Nast.

Har Carine Roitfeld gennemgået en plastikoperation?

"Sandheden er, at ingen kan lide at blive ældre, ikke så meget på grund af rynker, men på grund af helbredet," sagde den tidligere chefredaktør for Vogue Paris til The Times og tilføjede, at hun har aldrig fået botox eller plastikkirurgi.

Anbefalede: