Logo da.boatexistence.com

Hvorfor cristina venstre grå?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor cristina venstre grå?
Hvorfor cristina venstre grå?

Video: Hvorfor cristina venstre grå?

Video: Hvorfor cristina venstre grå?
Video: Информаторы об НЛО и обнаружение крушения НЛО 2024, Kan
Anonim

Da hun t alte med The Hollywood Reporter tilbage i 2013, forklarede skuespillerinden sin begrundelse for at forlade, og sagde: " Kreativt føler jeg virkelig, at jeg gav alt, og jeg føler mig klar til at give slip på hende " Oh fortsatte med at sige, at hun følte, det var det rigtige tidspunkt for både hende og karakteren at forlade serien, og bemærkede, at "Det er sådan …

Hvorfor forlod Christina Yang GREYs anatomi?

Cristina blev skrevet efter seriens 10. sæson, hvilket efterlod Meredith Gray (Ellen Pompeo) og flere elskede karakterer til et nyt job i Schweiz. Efter at have lært, at Oh ville sige farvel, ønskede skaberen og showrunner Shonda Rhimes at give sin karakter den perfekte afslutning.

Hvorfor er Yang væk fra GREYs anatomi?

Skuespillerinden bukkede for sidste gang i slutningen af "Grey's Anatomy" sæson 10, som blev sendt i 2014. For at forklare Cristinas exit flyttede karakteren til Schweiz. "Det er meget sjældent, vil jeg sige, at være i stand til at se påvirkningen af en karakter på en sådan måde," sagde Oh. "På nogle måder udfører du dit arbejde som en boble, og du slipper det.

Hvad sker der med Cristina Yang?

Cristina sagde farvel til sin Grey's Anatomy-familie i sæson 10-finalen efter mere end 200 afsnit i programmet. Hun flytter til Zurich, Schweiz, hvor hun overtager Preston Burkes (Isaiah Washington) facilitet som direktør for kardiothoraxkirurgi.

Vender Cristina tilbage til GREY's?

Grey's Anatomy Sæson 17 Finale bekræfter Cristina Will Never Return.

Anbefalede: