Logo da.boatexistence.com

Hvorfor erlich venstre silicon valley?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor erlich venstre silicon valley?
Hvorfor erlich venstre silicon valley?

Video: Hvorfor erlich venstre silicon valley?

Video: Hvorfor erlich venstre silicon valley?
Video: Как устроена IT-столица мира / Russian Silicon Valley (English subs) 2024, April
Anonim

Da det blev annonceret i maj sidste år, at T. J. Miller forlod sin rolle som blowhard Erlich Bachman på "Silicon Valley", HBO anså det for en " gensidig aftale" Men Millers afgang var måske ikke så venlig, som producenterne ønskede, at verden skulle tro kl. tiden. … Miller blev også anklaget for at falde i søvn mellem optagelserne.

Hvorfor slap de af med Erlich Bachman?

“Vi ønskede at håndtere den karakter på en eller anden måde. Og vi gik rundt til en masse forskellige versioner, inklusive en vi kom meget tæt på, hvor det var ret tydeligt, at Jian-Yang (Jimmy O. Yang) faktisk havde myrdet ham Men vi bakkede op væk fra den og besluttede at forlade den.

Forlod Erlich Silicon Valley?

Skuespilleren, der blev berømt som Erlich Bachman i HBO-komedien, kan have forladt showet uhøjtideligt efter dets fjerde sæson, men det betyder ikke, at han har t fulgte med i serien.

Hvem er Erlich Bachman baseret på?

Hvis du har set HBO-showet Silicon Valley, ved du, at karaktererne er løst baseret på rigtige Silicon Valley-iværksættere. Peter Gregory er PayPal-medstifter Peter Thiel. Gavin Belson er en blanding af de to Google-grundlæggere, Sergey Brin og Larry Page.

Hvorfor fejlede Pied Piper?

I Silicon Valleys næstsidste episode tabte Pied Piper på en mega-udbetalingsaftale for at sætte sin teknologi på AT&T's telefoner og netværk på grund af en kraftfuld, men mangelfuld kinesisk afsløring.

Anbefalede: