Logo da.boatexistence.com

Hvad er hjerteligt stilk?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er hjerteligt stilk?
Hvad er hjerteligt stilk?

Video: Hvad er hjerteligt stilk?

Video: Hvad er hjerteligt stilk?
Video: Strikker du nu igen? Episode 22, Til alle os der ikke er på Fanø 2024, Kan
Anonim

Cordial: Det vigtigste ved hjerteglas er deres størrelse - de er små, stilke glas designet til at rumme bare en smule af din yndlingshjerte eller -likør (sødet, ofte spiritusbaseret drik med smag). Norm alt 1,5 til 2 ounce.

Hvad er hjertelige briller til?

Et hjerteligt glas er et lille, stilket glas, der bruges til servering af små skænke saftevand og likører, ofte efter et måltid med dessert. Det er en ret udsmykket glasstil med en relativt høj, smal skål (næsten som en champagnefløjte), der blusser ind i en bredere mund.

Hvilken alkohol serveres i hjertelige glas?

Liqueurs and Cordials

Cordial-glas bruges til søde likører med smag, også kendt som cordials. Disse alkoholholdige drikkevarer kan være aromatiseret som kaffe, chokolade, frugt eller endda blandinger af urter; basisvæsken er nogle gange whisky, rom eller cognac Udtrykkene likør og cordial bruges i flæng.

Hvad er hjertelig vin?

Cordials tilbyder et lækkert udbrud af smag og sødme. Tilbyder uendelige muligheder, cordials er spiritus kombineret med botaniske eller andre smagsstoffer, såvel som et sødemiddel og nogle gange farvestoffer. De er ideelle til at nippe til efter et måltid, tilsætte en velsmagende dessert og blande dem til sjove, farverige cocktails.

Hvor meget alkohol er der norm alt i en cordial?

De indeholder mindre alkohol end whisky, gin og anden base spiritus. Gennemsnittet er mellem 15 procent alkohol i volumen (ABV, 30 proof) og 30 procent ABV (60 proof).

Anbefalede: