Logo da.boatexistence.com

Hvad migrerer minecraft-konti?

Indholdsfortegnelse:

Hvad migrerer minecraft-konti?
Hvad migrerer minecraft-konti?

Video: Hvad migrerer minecraft-konti?

Video: Hvad migrerer minecraft-konti?
Video: Jeg Bliver KIDNAPPET Af En Crazy FANGIRL i Minecraft! 2024, Kan
Anonim

Minecraft har annonceret, at det vil migrere alle Minecraft- og Mojang-konti til Microsoft-konti for at forbedre sikkerheden og tilføje andre sikkerhedsfunktioner Du er kommet til det rigtige sted, hvis du har spørgsmål om denne migration. VIGTIGT: Vi har åbnet migrering for et begrænset antal spillere.

Hvad sker der, hvis du ikke migrerer din Minecraft-konto?

Nu for at være klar, er det obligatorisk at migrere fra Mojang til Microsoft-konti. Hvis du ikke foretager dig, vil du om flere måneder ikke være i stand til at logge ind mere – hvilket betyder, at du heller ikke vil være i stand til at spille. … Du modtager en fed belønning, når du har logget ind med din Microsoft-konto: en speciel kappe!

Vil migrering af min Minecraft-konto ændre mit brugernavn?

Dit Minecraft-brugernavn overføres automatisk, og dit gamertag forbliver uændret.

Kan du stadig migrere Minecraft-konti?

Hvis du logger på Minecraft med dit brugernavn, kan du migrere dit spil til en Mojang-konto på account.mojang.com/migrate.

Hvad er at migrere en konto?

Kontomigrering er processen med at overføre data knyttet til udvalgte konti fra datakildedatabaseskemaet til et destinationsskema … Du giver oplysninger om de konti, der skal migreres, og om hvordan man få adgang til kilde- og destinationsdatabaseskemaerne.

Anbefalede: