Logo da.boatexistence.com

Skal plisserede bukser have manchetter?

Indholdsfortegnelse:

Skal plisserede bukser have manchetter?
Skal plisserede bukser have manchetter?

Video: Skal plisserede bukser have manchetter?

Video: Skal plisserede bukser have manchetter?
Video: Luxurious velor suit. Cuffs and culottes with pleated stripes. We cut and sew new creative together 2024, Juli
Anonim

Bukser med enkelt plissering kan have manchetter eller sømme: Bukser med enkelt plissering er meget alsidige og fungerer godt med eller uden manchetter. Bukser med to plisseringer skal have manchetter: Bukser med to plisseringer skal altid bæres med manchetter og ikke forneden.

Har plisserede bukser brug for manchetter?

Hvis du har bukser på med læg, du skal have en manchet på dine bukser; vægten af manchetten vil holde folderne på plads. Men hvis du har bukser med flad front, kan du vælge manchet eller ingen manchet, afhængigt af din præference. En af disse muligheder er velegnede til forretningskjole eller forretningsbeklædning.

Kan du bære plisserede bukser uden manchetter?

When to Wear manchetløse bukser

En god retningslinje er at bære manchetter med dobbelt- eller trefoldede bukser og ingen manchetter med bukser med flad front. Bukser med enkelt læg kan være med manchet eller ikke manchet. Hvis du klæder dig i en smoking, bør du aldrig bære bukser med manchet.

Er bukser med manchetter ude af stil?

I de seneste år er manchetter, også kendt som turn-ups, faldet lidt i unåde hos mainstream-mænd. Samtidig er det et meget klassisk look, der har eksisteret i lang tid og sandsynligvis også vil være en del af den klassiske herregarderobe i en overskuelig fremtid.

Er damebukser med manchetter i stil?

Både mænd og kvinder har adopteret bukser og jeans med manchet i deres perspektiv for at virke up-to-date. Bukser med manchetter er næsten altid i stil og perfekte til alle slags begivenheder. Kjolebukser har norm alt ikke en række at vælge imellem, men det er vigtigt at style dem godt. At manchetter eller ikke manchetter bukser diskuteres ofte.

Anbefalede: