Kan vi se kanchenjunga fra gangtok?

Indholdsfortegnelse:

Kan vi se kanchenjunga fra gangtok?
Kan vi se kanchenjunga fra gangtok?

Video: Kan vi se kanchenjunga fra gangtok?

Video: Kan vi se kanchenjunga fra gangtok?
Video: Gangtok to Nathula Pass, Changu lake (Tsomgo lake), Baba Harbhajan Singh Temple | Complete details 2024, Oktober
Anonim

Udsigten fra Gangtok Kanchenjunga er omkring 62 km i luftlinje. Et af udsigtspunkterne, som er specielt designet til en sådan udsigt, er Tashi View Point, som ligger 15-20 minutters kørsel fra byens centrum. Selvom du skal op ad et par trapper for at nå den forhøjede platform, er udsigten fantastisk på en klar dag.

Kan vi se Kanchenjunga fra Sikkim?

Kanchenjunga-rækken er ikke bare det tredjehøjeste bjerg i verden, men også en hellig enhed i Sikkim … At se bjergene er ikke en let opgave, da de er berømte for forsvinder bag skyerne. Men på en klar dag har Gangtok mange punkter, hvorfra du kan få en fantastisk udsigt over de snedækkede tinder.

Hvordan kan jeg tage til Kanchenjunga fra Gangtok?

Den flyvedistance fra Gangtok til centrum af Kanchenjunga er 61,7 KM, hvilket ikke kan dækkes blot ved at tage én type transport. I stedet skal du nå Yuksom og derefter vandre resten af afstanden på omkring 45 km til foden af Kanchenjunga, som er Lamuney.

Hvor kan vi se Kanchenjunga?

Bedste sted at se Kanchenjunga - Sandakphu

  • Asien.
  • Vestbengalen.
  • Darjeeling District.
  • Singalila National Park.
  • Singalila National Park – Steder at besøge.
  • Sandakphu.

Kan du se Kanchenjunga fra Lachung?

Endnu en spektakulær sø i Lachung, den grønne sø vil helt puste nyt liv i dine sanser og ramme dig med en knivspids friskhed, som du nogensinde kunne forestille dig. Du kan også se Kanchenjunga, Mount Everest og andre toppe fra den grønne sø.

Anbefalede: