Logo da.boatexistence.com

Hvem bruger undernetmaske?

Indholdsfortegnelse:

Hvem bruger undernetmaske?
Hvem bruger undernetmaske?

Video: Hvem bruger undernetmaske?

Video: Hvem bruger undernetmaske?
Video: Windows 11/ Server 2022 kernel router and route table: How it works! 2024, Juli
Anonim

En undernetmaske er en 32-bit adresse, der bruges til at skelne mellem en netværksadresse og en værtsadresse i IP-adressen. Undernetmasken bruges af routeren til at dække over netværksadressen. Den viser, hvilke bits der bruges til at identificere undernettet.

Hvad bruges undernetmaske til?

En undernetmaske bruges til at opdele en IP-adresse i to dele. Den ene del identificerer værten (computeren), den anden del identificerer det netværk, den tilhører.

Hvem bruger undernet?

Organisationer vil bruge et undernet til at underopdele store netværk i mindre, mere effektive undernetværk. Et mål med et undernet er at opdele et stort netværk i en gruppe af mindre, sammenkoblede netværk for at hjælpe med at minimere trafikken.

Har offentlig IPS undernetmasker?

Min forståelse er, at undernetmasken formodes at angive, hvilke adresser der betragtes som en del af det lokale netværk. Men disse er individuelle offentlige IP-adresser. Der er intet lok alt netværk eller subnet forbundet med dem.

Hvorfor har vi brug for et undernet?

Hvorfor er undernetværk nødvendigt? … Fordi en IP-adresse er begrænset til at angive netværket og enhedsadressen, kan IP-adresser ikke bruges til at angive, hvilket undernet en IP-pakke skal gå til Routere inden for et netværk bruger noget, der kaldes et undernet maske til at sortere data i undernetværk.

Anbefalede: