Logo da.boatexistence.com

Er kraus en god vask?

Indholdsfortegnelse:

Er kraus en god vask?
Er kraus en god vask?

Video: Er kraus en god vask?

Video: Er kraus en god vask?
Video: ER Doctor REACTS to Wildest Far Cry Healing Animations 2024, Kan
Anonim

Den bedste samlede Kraus er et velkendt mærke i køkkenvaskeindustrien, og Kraus Standart PRO 30-tommer 16-gauge undermonteret enkelt skål rustfrit stål køkkenvask holder sit ry.

Er Kraus et godt mærke?

Vi fandt, at Kraus havde et omdømme over gennemsnittet og kom ind med en samlet score på 4,1 ud af 5. Det bemærkelsesværdige ved Kraus køkkenarmaturer er konsistensen set på tværs flere websteder.

Hvem laver Kraus køkkenvaske?

Kraus blev grundlagt af Russel Levi og Michael Rukhlin, to iværksættere fra New York, i 2007, som importør af vandhaner og håndvaske af god kvalitet, som det sælger over internettet. Disse produkter er baseret på tysk teknik, men fremstilles primært i Kina og Indien.

Er Kraus et godt mærke til badeværelsesvask?

Kraus er Et godt mærke til rektangulære håndvaske til badeværelset Dens praktiske funktioner giver en utrolig pålidelighed i den holdbarhed, den vil give.

Hvor er Kraus-vaske lavet?

Det er rigtigt, det er lavet i Kina med et falsk-tysk navn - så hvis du kun er interesseret i at købe noget lavet i Nordamerika eller lande, der er kendt for kvalitet produkter (som Tyskland), så køb ikke denne vask.

Anbefalede: