Logo da.boatexistence.com

Var trigger en vallak?

Indholdsfortegnelse:

Var trigger en vallak?
Var trigger en vallak?

Video: Var trigger en vallak?

Video: Var trigger en vallak?
Video: ალექსანდრე დიუმა - "სამი მუშკეტერი" - მეორე ტომი - ნაწილი პირველი 2024, Juli
Anonim

Stamtavle. Den originale Trigger, kaldet Golden Cloud, blev født i San Diego, Californien. … Selvom Trigger forblev en hingst hele sit liv, han blev aldrig avlet og har ingen efterkommere.

Hvilken race hest var Trigger?

Den originale Trigger siges at være en krydsning mellem en gåhest og en fuldblod, men i virkeligheden var Trigger Jr. en fuldblods Tennessee gåhest ved navn Allen's Gold Zephyr som blev opdrættet af C. O. Barker fra Readyville, Tennessee.

Var Trigger en hurtig hest?

Smiley havde ret, Trigger var meget hurtig; faktisk han var den hurtigste hest på partiet. … Trigger var fire år gammel, da Roy begyndte at bruge ham i sine film. Han er født og opvokset på en lille ranch nær San Diego.

Var Roy Rogers hest trigger en Quarter Horse?

Trigger var en registreret palomino. Hans far var en fuldblod, og hans mor menes at være en Quarter Horse-blanding. Trigger var en hingst, men han blev aldrig avlet. Rogers var bange for, at hesten ville finde det job mere interessant end filmarbejde!

Hvem trænede Roy Rogers hest?

Glenn H. Randall Sr., der trænede heste lige fra kavaleriet til Roy Rogers' palomino, Trigger og andre vestlige filmheste, er død i sin bolig i Newhall. Han var 83.

Anbefalede: