Logo da.boatexistence.com

Hvornår er Garth Brooks Drive til koncert?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår er Garth Brooks Drive til koncert?
Hvornår er Garth Brooks Drive til koncert?

Video: Hvornår er Garth Brooks Drive til koncert?

Video: Hvornår er Garth Brooks Drive til koncert?
Video: Garth Brooks announces his concert will be shown at drive-in theaters l GMA 2024, Kan
Anonim

LOS ANGELES- 11. juni 2020- Garth Brooks er indstillet til en koncertbegivenhed på 300 drive-in-teatre i hele Nordamerika, kun den 27. juni. Koncerten vil blive skabt eksklusivt til denne begivenhed, hvilket gør dette til en enestående oplevelse.

Hvor lang varer Garth Brooks Drive-in-koncert?

Ifølge en publicist for Nancy Seltzer and Associates blev countrystjernens optræden two-hour for nylig optaget i Nashville uden publikum til stede. Billetter var for det meste udsolgt en uge foran til $100 pr. bil, med maksim alt seks personer pr. bil, men begrænsninger begrænset af covid-regler pr. jurisdiktion.

Hvor meget koster Garth Brooks Drive-in-koncerten?

Billetter vil være til salg på Ticketmaster.com/garthbrooks. Der vil du også være i stand til at gennemgå de drive-in-teatre, der er tilgængelige i dit område. Billetter er almindelig entré og begrænset tilgængelighed. De koster $100, alt inklusive.

Er Garth Brooks på tur i 2021?

Garth Brooks har aflyst de resterende datoer på sin Stadium Tour i 2021. Landsstjernen nævnte den igangværende Covid-19-pandemi som årsagen til sin beslutning i en erklæring, der blev frigivet onsdag. I juli troede jeg oprigtigt, at pandemien var ved at falde bag os.

Er Blake Shelton på turné?

BLAKE SHELTON ER TILBAGE MED "FRIENDS AND HEROES 2021 TOUR" FOR AT INKLUDERE ET STOP PÅ LITTLE CAESARS ARENA PÅ FREDAG 1. OKTOBER 2021 | 313 gaver.

Anbefalede: