Logo da.boatexistence.com

Blev forsangeren af korn kristen?

Indholdsfortegnelse:

Blev forsangeren af korn kristen?
Blev forsangeren af korn kristen?

Video: Blev forsangeren af korn kristen?

Video: Blev forsangeren af korn kristen?
Video: Brian Head Welch Testimony: KORN Band Leader Saved by Jesus | Praise on TBN 2024, Kan
Anonim

Han er en af guitaristerne og stiftende medlem af nu metal-bandet Korn og hans soloprojekt Love and Death. … Efter at være blevet en genfødt kristen, forlod Welch bandet i 2005 for at fokusere på livet som far og forfølge sin egen solokarriere. Han udgav sit kristne debutalbum, Save Me from Myself, i 2008.

Er Korn-forsanger en kristen?

Korn-guitarist Brian "Head" Welch forlod bandet tilbage i 2005 efter at være blevet en genfødt kristen og har åbnet op for sin erfaring med religion.

Blev Korn kristen?

Welch forlod Korn i 2005 efter at være blevet ædru og blev en genfødt kristen. … Welch og Korn-bassisten Reginald "Fieldy" Arvizu har været offentlige om deres konverteringserfaringer og er blevet to af de mere synlige kristne musikere inden for heavy metal.

Er Jonathan Davis en genfødt kristen?

Så selvom Davis ikke deler eller abonnerer på Heads faste overbevisninger, accepterer han ham, som han er. "Ham og [bassist Fieldy ] er genfødte kristne, det er fint.

Hvem fra Korn døde?

Catch up below: Entombed frontmand LG Petrov døde af galdevejskræft. Korn-guitarist Brian "Head" Welch indrømmede, at han "gik for langt" med kristendommen.

Anbefalede: