Logo da.boatexistence.com

Hvem golfer bedst på torrey pines?

Indholdsfortegnelse:

Hvem golfer bedst på torrey pines?
Hvem golfer bedst på torrey pines?

Video: Hvem golfer bedst på torrey pines?

Video: Hvem golfer bedst på torrey pines?
Video: How To Play Torrey Pines Golf Course… 2024, Kan
Anonim

Data-understøttet U. S. Open-valg: 6 spillerstatistik siger, at de skal udmærke sig hos Torrey Pines

  • Jon Rahm. Rahm, endnu en gang, er den spiller, de fleste eksperter forventer at kæmpe med - han er den perfekte blanding af elitetalent, nuværende form og stor historie hos Torrey Pines. …
  • Wilco Nienaber. …
  • Tony Finau. …
  • Viktor Hovland. …
  • Brian Harman. …
  • Cameron Young.

Hvem er favoriseret hos Torrey Pines?

Rahm, der vandt Farmers Insurance Open i Torrey Pines i 2017, er begunstiget en smule frem for et firetal af spillere med +1400 odds: verdens nr. 1 Dustin Johnson, Jordan Spieth, Bryson DeChambeau og Brooks Koepka. Her er de bemærkelsesværdige odds for denne uges U. S. Open: +1000: Jon Rahm.

Hvilken er den hårdeste bane ved Torrey Pines?

The Torrey Pines South Course er den mere udfordrende af de to og er vært for 2008 & 2021 U. S. Open Championships. South-banen blev oprindeligt designet af William Bell, Sr. i 1957, og er hjemsted for Farmers Insurance Open PGA Golf Tournament (sammen med North Course).

Hvem vandt golfturneringen i Torrey Pines?

SAN DIEGO - Det viser sig, at Jon Rahm har temperamentet til at vinde et stort mesterskab. Den ildsjæle spanier slog en 25-fods birdie på 17 og en 18-fods birdie til sidst for at tage føringen og lukke 4-under 67 for at overtage Louis Oosthuizen med et slag ved 121. U. S. Open.

Hvad var den sidste turnering, der blev spillet i Torrey Pines?

Sidste gang U. S. Open golfturneringen blev afholdt på La Jollas Torrey Pines Golf Course i 2008, var Tiger Woods på toppen af sit spil og vandt sit tredje U. S. Open. Det var sidste gang, en vinder ville birdie det 72. hul for at tvinge et slutspil.

Anbefalede: