Hvornår åbner majslabyrinter?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår åbner majslabyrinter?
Hvornår åbner majslabyrinter?

Video: Hvornår åbner majslabyrinter?

Video: Hvornår åbner majslabyrinter?
Video: We're a radio DJ trying save callers from a real serial killer! Will we survive? | Killer Frequency 2024, Oktober
Anonim

Majslabyrinter og græskarpletter er rigelige i september og oktober. Her er en liste over, hvad vi ved, der sker, sammen med eventuelle kuponer eller rabatter.

Hvilken årstid er majslabyrinter?

I USA skæres majslabyrinter typisk ned ca. den første uge af november; i Storbritannien typisk i september, efter at børn vender tilbage til skolen. Fra 2014 var Guinness verdensrekord for største majslabyrint på 60 acres (24 ha), skabt af Cool Patch Pumpkins i Dixon, Californien.

Hvornår startede majslabyrinter?

I det 18. århundrede blev hæklabyrinter mere og mere populære i England og Europa, men det tog noget tid, før konceptet kom til Amerika, hvorefter det tog form af en majslabyrint. I 1993 blev den første moderne majslabyrint skabt af Don Frantz og Adrian Fisher, hvilket inspirerede til en verdensomspændende fad med majslabyrinter.

Er en majslabyrint en god dato?

Prøv en majslabyrint

Dette er masser af sjovt til en første date, og hvis du bliver fanget i et hjørne, er det et fantastisk sted at stjæle det første kys, hvis du tror, tingene går i den retning. Det kan tage timer at komme igennem en majslabyrint, og det er et godt tidspunkt at lære hinanden at kende.

Er nogen døde i en majslabyrint?

I oktober 2014 blev en 18-årig Washington-mand klædt i et zombiekostume dræbt i en vanvittig ulykke under et stunt i en majslabyrint i Idaho. En bus, der kørte i det ujævne terræn i majslabyrinten, der blev dræbt ved et uheld, kørte over manden, der deltog i Zombie Slayer Paintball Bus.

Anbefalede: