Logo da.boatexistence.com

Hvordan fungerer karateklassificeringer?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan fungerer karateklassificeringer?
Hvordan fungerer karateklassificeringer?

Video: Hvordan fungerer karateklassificeringer?

Video: Hvordan fungerer karateklassificeringer?
Video: Hvad er et VPN, og hvordan fungerer det? | NordVPN 2024, Kan
Anonim

Hvis du er ny til Karate, er her en beskrivelse af, hvordan det hele fungerer. Hvide til grønne bælter graderes i gennemsnit tre gange om året. Blå til tredje brune bælter giver karakter to gange om året Yngre elever får en rød stribe, hvis de består en karakter, og når de har tre røde striber, går de op til det næste bælte.

Hvad sker der ved karatekåring?

Hvad betyder en karaktergivning. De farvede bælteklassificeringer er som trædesten på stien til en elevs mål med sort bælte. En karaktergivning repræsenterer, at en elev har nået et kompetent niveau med deres nuværende teknikker og er klar til at gå videre for at lære og udvikle mere avancerede teknikker og færdighedssæt.

Hvordan fungerer karatebæltesystemet?

Ud fra farverne på bæltet kan man nemt vurdere rangen og ekspertiseniveauet for enhver person, der dyrker karate. Den mere almindelige farve, vi støder på, er hvid og sort. Hvor hvid repræsenterer startniveauet, repræsenterer sort den sande ekspert med højeste rang.

Hvor lang tid tager det at være sortbælte i karate?

Når det er sagt, er den gennemsnitlige tid til at tjene et sort bælte i karate fem år Dette er, hvad en voksen studerende, der trofast deltager i undervisningen mindst to gange om ugen, kunne forvente. En hardcore-studerende, der dedikerer sig til strenge timers træning hver uge, kan potentielt tjene et sort bælte om to år.

Hvordan tjener du striber i karate?

Striber på bælter indikerer fremskridt på dette bælteniveau

Et grønt bælte med 6 måneders træning kan have 2 striber på bæltet. Flere striber er lig med mere viden. En studerende på begynderniveau ved Bushido Karate vil tjene stripes efter hver 10. undervisningNøgleordet er "tjen ".

Anbefalede: