Logo da.boatexistence.com

Hvem er jolynes crush?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er jolynes crush?
Hvem er jolynes crush?

Video: Hvem er jolynes crush?

Video: Hvem er jolynes crush?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Narciso Anasui (ナルシソ・アナスイ, Narushiso Anasui) er en stor allieret med i Stone Ocean. Anasui er en indsat i Green Dolphin Street Prison, som forelsker sig i Jolyne Cujoh og beslutter sig for at hjælpe hende med at besejre Enrico Pucci.

Samles jolyne og Anasui?

I enden af Stone Ocean, mens det originale univers Jolyne og Anasui aldrig officielt er sammen, bliver deres modstykker i en nyskabt alternativ virkelighed (Irene og Annakiss) henvist til til at være partnere.

Hvorfor er Anasui en fyr?

I 2019 på Lucca Comics and Games forklarede Araki Anasuis udseendeændring som følge af hans ønske om at " portrættere en karakter med et androgynt billede, der gik ud over standarddefinitionen af køn. "

Er Dio og Pucci kærester?

DIO har ikke mange nære relationer, men han betragter Pucci som en ven og stoler fuldstændig på ham. Inden han dør, har han overvejet at give Pucci sin Knogle og forklare ham, at den er til brug i tilfælde af DIO's død.

Bliver Kujo jotaro gift?

1 Han var en fraværende far i årtier

Jotaro skilte sig også fra sin kone, hvilket kun øgede kløften mellem ham og Jolyne. … Hun ændrede endda stavningen af sit efternavn 'Kujo' til 'Cujoh' for yderligere at fjerne sig fra ham.

Anbefalede: