Logo da.boatexistence.com

Hvad er en stor trekant i astrologi?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en stor trekant i astrologi?
Hvad er en stor trekant i astrologi?

Video: Hvad er en stor trekant i astrologi?

Video: Hvad er en stor trekant i astrologi?
Video: Hvorfor hitter astrologi? 2024, Kan
Anonim

I astrologi er en stor trekant et mønster, der dannes, når tre planeter på et diagram er i samme afstand fra hinanden, hvilket skaber en ligesidet trekant … Når en stor trekant dannes, alle planeterne er trekantet til hinanden, og de er ofte i det samme element (ild, jord, luft eller vand).

Er Grand Trines sjældne?

Hvis det lyder fancy for dig, er det fordi, det er sådan - en stor trekant er et sjældent aspekt, der opstår, når tre planeter alle er lige langt fra hinanden, hvilket skaber en ligesidet trekant. Store trekanter ses ofte som en tid med harmoni og held.

Er Trine god til astrologi?

Trines, dannet af en 120° vinkel på kortet, er generelt betragtet som det bedste og mest lovende aspekt af dem alle, hvilket bringer held, harmoni, større synkronicitet og potentiale for positive ændringer. Den enkleste måde at forstå en trekant på er at forstå elementerne.

Hvordan ved jeg, om jeg har en Grand Trine?

A Grand Trine. En perfekt Grand Trigon inkluderer mindst én planet i hvert tegn på et givet element … Storkorset: Hvis to sæt planeter i dit diagram er modsat og kvadrerer hinanden, som vist i det følgende figur, du har hænderne fulde, fordi der er mange bevægelige brikker med dette mønster.

Er en Yod sjælden?

A Yod er et sjældent astrologisk aspekt, der involverer tre planeter eller punkter i horoskopet, der danner en ligebenet trekant. Dette fænomen opstår, når to planeter er sextile (60° aspekt) i forhold til hinanden, og begge er derefter quincunx (150° aspekt) til en tredje. Også kendt som 'The Finger Of God'.

Anbefalede: