Hvorfor velkommen tilbage kotter?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor velkommen tilbage kotter?
Hvorfor velkommen tilbage kotter?

Video: Hvorfor velkommen tilbage kotter?

Video: Hvorfor velkommen tilbage kotter?
Video: Әмияныңызда әрдайым ақша болу үшін не істеу керек 2024, Oktober
Anonim

Tak gud, at intet rimede på navnet Kotter. … Han skrev en sentimental sang om en lærer, der går tilbage til sit alma mater, dvs. "Velkommen tilbage". Oprindeligt skulle showet hedde "Kotter", men producenterne ændrede navnet på showet efter at have hørt Sebastians sang, som blev et 1 hit på Billboard!

Hvorfor forlod Gabriel Kaplan Velkommen tilbage, Kotter?

Hvorfor forlod Travolta Welcome Back Kotter? Gabe Kaplan og John Travolta forlod begge serien efter dens tredje sæson. Kaplan forlod efter to afsnit i sidste sæson, på grund af kreative forskelle med producer James Komack Kaplans navn er stadig med på kreditterne, men han har sjældent optrådt i serien.

Er det velkommen tilbage Carter eller Kotter?

Den populære temasang, "Welcome Back", skrevet og indspillet af John Sebastian, tidligere frontmand for The Lovin' Spoonful, blev et nr. 1 hit i foråret 1976. Showet var kommer oprindeligt til at hedde Kotter, men det blev ændret på grund af temasangens tekster.

Hvornår var Welcome Back, Kotter populær?

"Welcome Back, Kotter" var vildt populær i sine år i luften fra 1975 til 1979. Fra venstre: Robert Hegyes, Lawrence-Hilton Jacobs, John Travolta og Ron Palillo. Klik videre for at se, hvad seriens stjerner har gang i nu.

Var velkommen tilbage, Kotter forbudt i Boston?

På det tidspunkt blev dette set som et kontroversielt træk for tv-shows, men Velkommen tilbage, Kotter holdt ud. … Ikke desto mindre, showet blev forbudt over hele Amerika Vi blev forbudt i Boston den første episode, fordi de havde problemer med lærer-elev-relationerne deroppe på det tidspunkt.

Anbefalede: