Logo da.boatexistence.com

Kan elge gå på vandet?

Indholdsfortegnelse:

Kan elge gå på vandet?
Kan elge gå på vandet?

Video: Kan elge gå på vandet?

Video: Kan elge gå på vandet?
Video: Russisk ubåtkaptein på «fisketur» // Russian submarine captain goes «fishing» 2024, Kan
Anonim

Elg ser ud til at gå på vandet, mens den løber ved siden af båd i Alaska. Videooptagelser fangede det fantastiske øjeblik, hvor en elg så ud til at gå på vandet ved siden af en båd i Alaska. Kristy Paniptchuk red i en båd langs en flod i Alaska, da hun fik selskab af en elg - ja, på vandet.

Kan en elg virkelig løbe på vand?

Klippet, som blev taget i Alaska, er mere en optisk illusion. Han løber ikke rigtig på vandoverfladen, som det kunne se ud i starten. Virkeligheden var, at elgen løb med på lavt vand, men fordi den er så stor og høj, ser det ud til, at han krydser vandoverfladen.

Hvor hurtigt kan en elg løbe på vandet?

Elge kan løbe op til 35 mph ret nemt og svømme med 6 mph.

Kan ko-elge gå på vandet?

En optagelse, der er gået vir alt på sociale medier, fanger det utrolige øjeblik, hvor en elg så ud til at gå på vandet, da den sejlede sammen med en båd i Alaska. … Da Kristy øgede bådens hastighed, løb elgen langs med fartøjet og bevægede sig ubesværet på vandoverfladen.

Hvilket dyr kan løbe hen over vandet?

Den grønne basilisk firben kaldes også en plymer eller dobbeltkammet basilisk; men dens fantastiske evne til at løbe på vand giver denne art dens mest genkendelige moniker: Jesus Kristus firben.

Anbefalede: