Logo da.boatexistence.com

Hvorfor er mateo i fængselsbutik?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor er mateo i fængselsbutik?
Hvorfor er mateo i fængselsbutik?

Video: Hvorfor er mateo i fængselsbutik?

Video: Hvorfor er mateo i fængselsbutik?
Video: Mateo is Undocumented | Define American 2024, Kan
Anonim

Fjerde sæson af Superstore endte på en stor cliffhanger. Sidste gang fans tunede ind på showet, blev Mateo taget i varetægt for at være en papirløs immigrant efter en I. C. E. raid … Ligesom tidligere sæsoner bruger Superstore Mateos udokumenterede immigranthistorie til at relatere til problemer i den virkelige verden.

Kommer Mateo ud af fængslet?

Sæson 4-finalen sluttede for eksempel med, at Mateo (Nico Santos), en udokumenteret arbejder, blev tilbageholdt af ICE og bragt til et interneringscenter. Den historie blev ikke droppet mellem sæsonerne, selvom Mateo siden er blevet løsladt fra tilbageholdelse, mens han afventer sin skæbne.

Hvem slog Mateo ud?

Siden da er Mateos status kommet op et par gange i løbet af serien. Han blev endda opdaget af Glenn, efter Saeed slog ham ud. Men heldigvis forbarmede Glenn sig over ham, og det så ud til, at Mateo endelig var i sikkerhed.

Hvorfor er Glenn ikke længere i Superstore?

Glenn stopper som butikschef, reducerer sin rolle til gulvarbejder for at få mere tid til at tilbringe hjemme med sin familie Han holder den samme inderlige tale over og over (forbedres hver gang ifølge Amy) for at sikre, at så mange kunder som muligt hører ham. Åh, Glenn.

Sidder Garrett fra Superstore virkelig i en kørestol?

Skuespiller Colton Dunn - som ikke bruger kørestol i det virkelige liv - t alte med NBC om, hvorfor han godt kan lide at spille sådan en hurtig karakter, og sagde: Jeg tror, han er den mest normale person i rollebesætningen. … I serien er Superstores Garrett lam fra taljen og ned og bruger en kørestol

Anbefalede: