Logo da.boatexistence.com

Hvad er tysk chokoladekage?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er tysk chokoladekage?
Hvad er tysk chokoladekage?

Video: Hvad er tysk chokoladekage?

Video: Hvad er tysk chokoladekage?
Video: Chokoladekage - du kommer aldrig til at bage andre end denne! 2024, Juli
Anonim

Tysk chokoladekage, oprindelig tysk chokoladekage, er en lagdelt chokoladekage fyldt og toppet med en kokos-pecan-frosting.

Hvad er forskellen mellem chokolade og tysk chokoladekage?

Mens standard chokoladekagen er chokolade igennem og igennem, med glasur på toppen og siderne, tager den tyske chokoladekage det op med lag af glasur med karamelsmag mellem tre lag chokoladekage - - giver en meget fugtig kage.

Hvilken smag er tysk chokoladekage?

Hvad er tysk chokoladekage? Navnet tysk chokoladekage er lidt bedragerisk, da det faktisk ikke er en tysk dessert, og traditionelt er kagen en lysere kage med en mild chokoladesmag og hele kagen er norm alt dækket af kokosnød pecan frosting.

Hvorfor kalder de tysk chokoladekage?

Navnet kommer fra Sam German - som enten var amerikaner eller englænder, alt efter hvad du læste. I 1852 opfandt han en stil med sød bagechokolade til Baker's chokoladefirmaet. Firmaet opkaldte det efter ham, men "German's Chocolate" blev først kendt i 1957.

Kan du lade tysk chokoladekage blive ude?

SKAL TYSK CHOKOLADEKAGE VÆRE FRIGERATED No! … Opbevar kagen i en lufttæt beholder eller kagepaper ved stuetemperatur i op til 5 dage for at få de bedste resultater. Du kan dog opbevare denne kage på køl, hvis du foretrækker, at frostingen skal have en afkølet tekstur og smag.

Anbefalede: