Er karl og ricky stadig venner?

Indholdsfortegnelse:

Er karl og ricky stadig venner?
Er karl og ricky stadig venner?

Video: Er karl og ricky stadig venner?

Video: Er karl og ricky stadig venner?
Video: 星空把第一次給了小天!!?? bl劇拍攝血淚史|進擊少年團 小樂 Xiaole Boyslove|Xingkong gave Xiaotian the first time!!?? 2024, Oktober
Anonim

Meget af Rickys humor handler om, at han sætter det på tværs, og det er derfor, han er så god til stand-up. … Det betyder dog ikke, at parret er faldet ud, og Gervais forklarede for nylig, athan, købmanden og den hyppige samarbejdspartner Karl Pilkington er stadig venner.

Er Ricky Gervais og Karl stadig venner?

Ricky forklarede for nylig, at han, købmanden og den hyppige samarbejdspartner Karl Pilkington er stadig venner og sagde: "Jeg svarer med vilje ikke [faldende rygter], fordi det irriterer dem." "Men nej nej nej, jeg har ikke [faldt ud af dem], jeg har altid gjort mine egne ting, og nu gør de det også. Det er ikke en skilsmisse ting. "

Hvorfor forlod Karl Derek?

Ricky Gervais har afsløret, at Karl Pilkington var for nervøs til at spille en stor rolle i serie to af Derek. Pilkington spillede hovedrollen i den første serie af Channel 4-komedien som vicevært Dougie, men vil spille en meget mindre rolle i den kommende anden serie.

Er Karl Pilkington og Suzanne stadig sammen?

Pilkington har været i et langvarigt forhold med sin partner Suzanne, som jævnligt blev nævnt på Xfm og på hans podcast-optrædener. Han har støttet Manchester United siden 1990'erne, efter at han tidligere har støttet Manchester City som barn.

Vil Ricky Gervais og Karl Pilkington arbejde sammen igen?

Ved et interview på Oxford Union i august 2018 afslørede Merchant, at " Der er ingen grund til ikke at" arbejde med sit gamle team igen, men at han føler, at han og Gervais er gået i "forskellige retninger, kreativt". Merchant forklarede: "Hvis den rigtige idé var der, ville det være godt at gøre noget.

Anbefalede: