Logo da.boatexistence.com

Hvem er jheel saif ul malook?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er jheel saif ul malook?
Hvem er jheel saif ul malook?

Video: Hvem er jheel saif ul malook?

Video: Hvem er jheel saif ul malook?
Video: Niagara Falls Canada | 2 Nights at Sheraton Fallsview | Fallsview Indoor Waterpark | Life in Canada 2024, Kan
Anonim

Saiful Muluk er en bjergrig sø beliggende i den nordlige ende af Kaghan-dalen, nær byen Naran i Saiful Muluk National Park. I en højde på 3.224 m over havets overflade ligger søen over trægrænsen og er en af de højeste søer i Pakistan.

Hvad er historien om Jheel Saif ul Malook?

Søen Saiful Muluk er opkaldt efter en legendarisk prins. Et eventyr kaldet Saif-ul-Muluk, skrevet af Sufi-digteren Mian Muhammad Bakhsh, taler om søen. Den fortæller historien om den egyptiske prins Saiful Malook, der blev forelsket i en eventyrprinsesse ved navn prinsesse Badri-ul-Jamala ved søen.

Hvorfor er søen Saif ul Malook berømt?

Prinsen var fra Ægypten, som kom til dette punkt og fandt fedronningenIfølge fortællingen blev han forelsket i Eventyrdronningen og kæmpede med Kæmpen for feen, der fangede hende i 10 lange år. Saif ul Malook Lake er også kendt over hele verden for sin berømte kærlighedshistorie.

Hvem skrev Saif ul Malook?

The 'Saif-ul-Malook' (nogle gange kendt som 'Journey of Love'), er en omfattende punjabi-episk fantasi komponeret af Sufi-helgenen Mian Muhammad Bakhsh.

Hvor er ansoo Jheel placeret?

En sådan interessant myte er Ansoo-søen. Beliggende i Kaghan Valley i Khyber Pakhtunkhwa, er søen i en højde af 13.927 fod over havets overflade og regnes for en af de højeste søer i Himalaya.

Anbefalede: