Logo da.boatexistence.com

Er en trang til nonfood-stoffer?

Indholdsfortegnelse:

Er en trang til nonfood-stoffer?
Er en trang til nonfood-stoffer?

Video: Er en trang til nonfood-stoffer?

Video: Er en trang til nonfood-stoffer?
Video: Механическая ЧИСТКА ЛИЦА петлей с применением вапоризатора. Подробно весь процесс от Елены Румынской 2024, Kan
Anonim

Pica henviser til, når en person har lyst til eller spiser nonfood-varer, såsom malingsspåner eller sand. De fleste medicinske guider klassificerer pica som en spiseforstyrrelse. Nogle kvinder kan udvikle pica under graviditeten. Folk med pica tørster efter eller spiser en bred vifte af nonfood-varer.

Hvad forårsager trang til trækul?

I nogle tilfælde er mineralmangler blevet forbundet med pica: den ramte kan være anæmi eller mangel på zink, hvilket forårsager trangen – og nogle har foreslået ønsket om kul i især kunne være forbundet med en jernmangel.

Hvorfor vil jeg spise cement?

Personer med visse psykiske lidelser, såsom skizofreni og obsessiv-kompulsiv lidelse (OCD), kan udvikle pica som en mestringsmekanisme. Nogle mennesker kan endda nyde og hige efter teksturerne eller smagen af visse nonfood-varer. I nogle kulturer er det en accepteret adfærd at spise ler.

Hvorfor vil jeg spise kridt?

A: Trangen til kridt er mest sandsynligt relateret til jernmangel Den generelle medicinske term for trang til visse genstande er "pica." Med jernmangel kan du få andre cravings end kridt, herunder is, papir, kaffekorn og frø. Det vides ikke, hvorfor jernmangel forårsager pica.

Hvad er de 3 typer cravings?

Det oversættes typisk som trang og er af tre typer: kāma-taṇhā (trang til sanselige fornøjelser), bhava-taṇhā (trang til eksistens) og vibhava-taṇhā (trang til ikke -eksistens).

Anbefalede: