Logo da.boatexistence.com

Har lingard skrevet under for west ham?

Indholdsfortegnelse:

Har lingard skrevet under for west ham?
Har lingard skrevet under for west ham?

Video: Har lingard skrevet under for west ham?

Video: Har lingard skrevet under for west ham?
Video: UFOs, Non-Human Intelligence, Consciousness, The Afterlife & Anomalous Experiences: Whitley Strieber 2024, Kan
Anonim

Premier League-webstedet viser, at Jesse Lingard er tilsluttet West Ham fra Manchester United - Manchester Evening News.

Vil Jesse Lingard slutte sig til West Ham?

Jesse Lingard må håbe, at hans beslutning ikke at slutte sig til West Ham ikke ødelægger hans VM-drøm. D e London Air er tydeligvis enig med Jesse Lingard - og det er netop grunden til, at hans beslutning om ikke at presse på for et skifte til West Ham om sommeren stadig er så forvirrende.

Hvem er West Hams nye kontrakt?

West Ham har fulgt underskrivelsen af Nikola Vlasic fra CSKA Moskva for 30 mio. € (25,7 mio. GBP) ved at hente Spartak Moskvas Alex Kral på en sæsons lån med en købsoption på 13 mio. €.

Hvem købte West Ham i transfervinduet?

West Ham United afsluttede fredag eftermiddag låneunderskrivelsen af Jesse Lingard fra Manchester United, da David Moyes' styrker sin Hammers-trup i januars transfervindue.

Hvem er Will S althouse?

Will S althouse, den foretrukne agent for West Ham Uniteds medejer David Sullivan, har været involveret i en enorm fusion og har nu over 300 spillere på sin bog. Agent S althouse – som driver Unique Sports Management-bureauet – har været stærkt involveret i West Hams transferaktivitet gennem årene.

Anbefalede: