Logo da.boatexistence.com

Hvornår sluttede lingard sig til west ham?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår sluttede lingard sig til west ham?
Hvornår sluttede lingard sig til west ham?

Video: Hvornår sluttede lingard sig til west ham?

Video: Hvornår sluttede lingard sig til west ham?
Video: JESSE LINGARD JOINS WEST HAM | EXCLUSIVE FIRST INTERVIEW 2024, Kan
Anonim

Jesse Ellis Lingard er en engelsk professionel fodboldspiller, der spiller som offensiv midtbanespiller eller som kantspiller for Premier League-klubben Manchester United og det engelske landshold.

Hvornår tog Lingard til West Ham?

Jesse Lingard kom til Hammers på lån fra Manchester United i januar 2021 Midtbanespilleren spillede 210 kampe, scorede 33 mål og registrerede 20 assists og vandt FA Cuppen, EFL Cuppen og UEFA Europa League med De Røde Djævle, efter at have tiltrådt klubben i en alder af syv år.

Blev Jesse Lingard med i West Ham?

Efter at have gået den første halvdel af sidste sæson uden at spille et eneste minut i Premier League for United, kom Lingard til West Ham på lån i januar for resten af sæsonen.

Købte West Ham Lingard?

West Ham lånte Lingard til anden halvdel af sæsonen 2020/21, hvor den 28-årige scorede ni mål for David Moyes' hold og vendte tilbage til England fold som et resultat.

Scorede Lingard for West Ham?

Den engelske landsholdsspiller, der scorede en vinder i det 89. minut, da han vendte tilbage til London Stadium efter at have genstartet sin karriere på lejet i West Ham i sidste sæson, fik en høj klapsalve efter sin introduktion fra bænken i anden halvleg på søndag.

Anbefalede: