Logo da.boatexistence.com

Hvornår forlod dina rhonj?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår forlod dina rhonj?
Hvornår forlod dina rhonj?

Video: Hvornår forlod dina rhonj?

Video: Hvornår forlod dina rhonj?
Video: Хозяйка кооперативной квартиры_Рассказ_Слушать 2024, Kan
Anonim

I 2009 optrådte Cantin i de første to sæsoner af The Real Housewives of New Jersey, en reality-serie med fokus på en gruppe kvinder, der bor i New Jersey, inden afrejse. I 2014 vendte Cantin tilbage for sjette sæson. I 2015 forlod hun serien på grund af flytning til Californien.

Hvorfor forlod Dina Manzo Rhonj?

Danielle og Dinas fejde var tilsyneladende uendelig og var faktisk årsagen til, at Dina forlod RHONJ. I 2010 fort alte Dina, at Danielle faktisk havde forsøgt at få sin datter taget væk. … Til sidst troede hendes eks på hende, men hendes medvirkendes indblanding overbeviste Dina om at forlade showet.

Hvorfor forlod Dina sæson 2 Rhonj?

I sæson 2 valgte Dina at forlade på grund af personlige årsager, der stammede fra familiedramaet med hendes søster og svigerindeHun vendte tilbage i sæson 6, men kun for at afslutte igen efter en sæson. Ved sit sidste genforeningsshow fort alte Dina Andy, at reality-tv bare ikke var noget for hende.

Hvad skete der mellem Dina og Caroline Rhonj?

(Thomas og Dina gik fra hinanden i 2012 efter syv års ægteskab, og Dina giftede sig med Cantin den 28. juni, 2017.) Caroline, 59, er gift med Thomas' bror, Albert Manzo, og for nylig udtrykte støtte til sin svoger - hvilket fik Dina, 49, til at tale imod Caroline og senere Carolines søn Albie.

Hvorfor blev Dina skilt fra Tommy?

Selv om Dina og Tommy gik fra hinanden i 2012, skiltes de ikke officielt før 2016 … Føderale anklager afslørede, at Tommy angiveligt havde planlagt og udført et "overfald" på Cantin i 2015. Dina og Cantin datede på det tidspunkt, og Tommy var efter sigende ikke så glad for det.

Anbefalede: