Logo da.boatexistence.com

Hvad er et mærke i brydning?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er et mærke i brydning?
Hvad er et mærke i brydning?

Video: Hvad er et mærke i brydning?

Video: Hvad er et mærke i brydning?
Video: Ædru brydning | Hvor svært ka' det være? | DR3 2024, Juli
Anonim

Udtrykket "mærke" er måske det mest brugte udtryk blandt wrestling-fans. At være et wrestling-"mærke" er at være nogen, der køber ind i følelserne og karakteristikaene ved historien og karaktererne Alle wrestling-fans er mærker, nogle på forskellige niveauer af det end andre.

Hvad er et sted i WWE?

Spot: Et scriptet træk eller serie af træk. Disse er generelt forudplanlagte og har en enorm effekt på kampstrukturen såvel som publikums reaktion på det.

Hvad betyder Gorilla i WWE?

Gorilla position . Iscenesættelsesområdet lige bag gardinet, hvor wrestlere kommer ud til ringen, opkaldt efter Gorilla Monsoon.

Hvad er en kartoffel i brydning?

Kartoffel/Stiv: At lovligt at slå en modstander med en masse kraft enten med et slag eller spark eller endda en genstand. Dette er ofte ved et uheld, men kan være med vilje. Promo/Cutting a Promo: Et udtryk, der bruges til at beskrive et interview på skærmen med en wrestler.

Hvad er kartoffelmos wrestling?

Konkurrencen, som er baseret på lignende begivenheder i Fort Fairfield, Maine og Clark, South Dakota, vil matche hold på to i en wrestling-ring lavet af høballer, presenninger og fyldt med mashedkartofler! … Ingen mad bliver spildt, da den resterende kartoffelblanding fodres til lokale kvæg.)

Anbefalede: