Logo da.boatexistence.com

Hvilken kvadrant er cosecant positiv?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken kvadrant er cosecant positiv?
Hvilken kvadrant er cosecant positiv?

Video: Hvilken kvadrant er cosecant positiv?

Video: Hvilken kvadrant er cosecant positiv?
Video: Rotation by radians and quadrants | Trigonometry | Khan Academy 2024, Juli
Anonim

I kvadrant I, som er "A", er alle de seks trigonometriske funktioner positive. I kvadrant II er "Smart" kun sinus og dens gensidige funktion, cosecant, positive. I kvadrant III, "Trig", kun tangent og dens gensidige funktion, cotangens cotangens Cotangens. Cotangensfunktionen er den gensidige af tangentfunktionen, og er forkortet som cot. Det kan beskrives som forholdet mellem længden af den tilstødende side og længden af hypotenusen i en trekant. https://courses.lumenlearning.com › grænseløs-algebra › kapitel

Trigonometriske funktioner og enhedscirklen | Grænseløs algebra

er positive.

Hvilken kvadrant er sinus- og cosecant positiv?

Tegn på vinkler i kvadranter

I den første kvadrant, hvor x- og y-koordinaterne alle er positive, har alle seks trigonometriske funktioner positive værdier. I anden kvadrant er kun sinus og cosecant (den reciproke af sinus) positive. I tredje kvadrant er kun tangent og cotangens positive.

Hvilket er positivt i hvilken kvadrant?

I kvadrant I er både x– og y-koordinaterne positive; i kvadrant II er x-koordinaten negativ, men y-koordinaten er positiv; i kvadrant III er begge negative; og i kvadrant IV er x positiv, men y er negativ.

Hvilke sider er cosecant?

Cosecanten er sinusens reciproke. Det er forholdet mellem hypotenusen og siden modsat en givet vinkel i en retvinklet trekant.

I hvilke kvadranter er Secant negativ?

Da r er en radius, skal den være positiv, så sek(x) er negativ hvor som helst x er negativ. Dette er i kvadranter II og III.

Anbefalede: