Logo da.boatexistence.com

Hvem dater jessica batten?

Indholdsfortegnelse:

Hvem dater jessica batten?
Hvem dater jessica batten?

Video: Hvem dater jessica batten?

Video: Hvem dater jessica batten?
Video: 'Love Is Blind' Star Jessica Batten Admits She's Known This Cast Member for 10 Years 2024, Juli
Anonim

Efter at have datet i mere end et år, er Jessica Batten forlovet med sin kæreste, Dr. Benjamin McGrath.

Er Jessica Batten i et forhold?

I et juli-interview med ET åbnede Jessica op om sit forhold til Ben, en fod- og ankellæge og kirurg i Californien, og sagde, at de havde været sammen i en halvandet år. Hun tilføjede, at de for nylig var flyttet sammen i forstæderne til Los Angeles og havde diskuteret at blive gift.

Hvem ender Jessica Batten med?

Love Is Blind-stjernen Jessica Batten har fundet hende lykkeligt til deres dages ende efter dramaet på skærmen, der involverer Mark Cuevas og Matthew Barnett. Jessica afslørede sin nye kæreste, 34-årige Benjamin McGrath, efter at være blevet fanget i en kærlighedstrekant med Barnett og hans forlovede, Amber Pike.

Hvem er Benjamin McGrath?

Benjamin McGrath er en Californien-baseret fod- og ankelkirurg Lægen arbejder i øjeblikket hos Total Foot and Ankle i Murrieta, Californien, hvor han har arbejdet siden 2018. … Før han var ved sin nuværende operation, var han fast læge ved Adventist He alth White Memorial.

Var Benjamin McGrath på, at kærligheden er blind?

Jessica Batten er klar til at forvandle sit "I Don't" til et "I Do". The Love Is Blind-stjernen - som berømt afsluttede sin forlovelse med Mark Cuevas i Netflix reality-showet ved at sige "I don't" - blev forlovet med sin kæreste på halvandet år, Californien-baseret fod- og ankelkirurg Benjamin McGrath, den 10. september

Anbefalede: