Logo da.boatexistence.com

Hvilken er større gazillion eller bazillion?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken er større gazillion eller bazillion?
Hvilken er større gazillion eller bazillion?

Video: Hvilken er større gazillion eller bazillion?

Video: Hvilken er større gazillion eller bazillion?
Video: S2 E47 Вы сопротивляетесь деньгам? 2024, Kan
Anonim

En anden mere radikal brug kunne være at beskrive et tal med så mange nuller, at en person aldrig kunne skrive det ud. I så fald ville en zillion have brug for mindst en milliard nuller eller deromkring. … En Bazillion kan så have mindst en zillion nuller, og en Gazillion mindst en bazillion nuller

Hvilket tal er større end bazillion?

Efter en milliard er det selvfølgelig billioner. Så kommer quadrillion, quintrillion, sextillion, septillion, octillion, nonillion og decillion. En af mine yndlingsudfordringer er at få min matematiktime til at blive ved med at tælle med "illioner" så langt de kan.

Er bazillion et rigtigt tal?

Dette er det græske bogstav mu, der bruges til at betegne 'mikro', da 'm' allerede var taget. Ingen af ordene jillion, zillion, squillion, gazillion, kazillion, bajillion eller bazillion (eller brasiliansk) er reelle tal.

Hvad er det højeste kendte tal?

Det største tal, der jævnligt henvises til, er a googolplex (10googol) , som virker som 1010 ^100 For at vise, hvor latterligt det tal er, begyndte matematikeren Wolfgang H Nitsche at udgive udgaver af en bog i et forsøg på at skrive det ned.

Hvad er det højeste antal nogensinde registreret?

Tallet googol er et et med hundrede nuller. Den har fået sit navn fra en ni-årig dreng. En googol er mere end alle hår i verden.

Anbefalede: