Logo da.boatexistence.com

Kan du dele første forfatterskab?

Indholdsfortegnelse:

Kan du dele første forfatterskab?
Kan du dele første forfatterskab?

Video: Kan du dele første forfatterskab?

Video: Kan du dele første forfatterskab?
Video: 📚Kom godt i gang som forfatter: Skrivetips📖 2024, Kan
Anonim

Delt co-first forfatterskab er defineret som to eller flere forfattere, der har arbejdet sammen om en publikation og bidraget ligeligt [8]. Dette lige store bidrag er ofte angivet i det med småt i et offentliggjort papir eller i en efterforskers curriculum vitae [9].

Hvordan beviser du delt førsteforfatterskab?

Traditionelt er co-first forfattere angivet med en stjerne, og rækkefølgen af individerne er PI'ens beslutning. Når papiret er udgivet, vises det på tryk som følger: medforfatter 1, medforfatter 2, forfatter 3 og forfatter 4.

Hvordan angiver du to førsteforfattere?

Hvis forfattere anser det for vigtigt at angive, at to eller flere medforfattere er lige i status, kan de identificeres med et stjernesymbol med billedteksten 'Disse forfattere har bidraget lige til dette værk' umiddelbart under adresselisten.

Hvor mange førsteforfattere kan der være på et papir?

Da kun 1 forfatter kan opføres først på en publikation, vil den valgte person blandt en liste over "lige bidragydende forfattere" sandsynligvis opnå en større andel af citatkredit og anerkendelse fra læserne i kraft af at have deres navn først.

Hvem fortjener førsteforfatterskab?

Kære Najim, Den person, der oprindeligt udfører forskningen og udviklede manuskriptet, skal være den første forfatter. Han har rettigheder til at tilføje sine medforfattere, som kunne være hans guide eller kolleger, der havde givet ham støtte i udviklingen af forskningen eller skrevet nogle dele af artiklen.

Anbefalede: