Logo da.boatexistence.com

Hvor vokser grater?

Indholdsfortegnelse:

Hvor vokser grater?
Hvor vokser grater?

Video: Hvor vokser grater?

Video: Hvor vokser grater?
Video: Babyverden: Slik bader du den nyfødte babyen 2024, Juni
Anonim

Enårige sandburplanter (Cenchrus spp.) trives i varm, sandet jord i store dele af USA Disse vokser op til 20 tommer i højden og har bladblade med dunede overflader og glatte undersider. Deres runde 2 1/2-tommer grater forekommer i lodrette klynger og har hudgennemtrængende kroge.

Hvor findes grater?

Knowing What They Are

Også kendt som: Sandgrater, Grass Burrs, Sticker Burrs/Grass Stickers, Priking Monsters, Lawn/Grass Stickers. Generelt refererer disse alle til det samme grimme ukrudt. De trives i varmen og er fremtrædende i Bermuda og St. Augustine græsplæner

Hvilken plante vokser grater på?

Noogoora grat er en etårig plante, der producerer en træagtig grat. Det er udbredt gennem det meste af NSW.

Hvor kommer små grater fra?

Det korte svar: Dette ser ud til at være frugten af en vildblomst i slægten Geum, muligvis Geum urbanum, også kendt som skovaven Avenerne er i rosenfamilien og er relateret til cinquefoils og jordbær. Mange Geum-arter har grater, der let fanger i pelsen på dyr eller menneskers tøj.

Hvorfor har planter bor?

Purpose of Burrs

Burrs-funktion som kroge til at fastgøre frøstanden eller plantedelen til en vært i bevægelse. Når værten fortsætter på vej, hænger graten ved, indtil værten bevidst fjerner graten eller ved et uheld børster mod en overflade, der løsner den.

Anbefalede: