Logo da.boatexistence.com

Var bill tench søn en morder?

Indholdsfortegnelse:

Var bill tench søn en morder?
Var bill tench søn en morder?

Video: Var bill tench søn en morder?

Video: Var bill tench søn en morder?
Video: Mindhunter (series) 2017- Most chilling scene of all. Ed Kemper. 2024, Juli
Anonim

Mindhunter Sæson 2 undersøger Tenchs forhold til sin søn, Brian (Zachary Scott Ross), som afslører sin involvering i et barns død. … Selvom han ikke dræbte barnet, er Brian den, der foreslår at placere ham på et krucifiks i håb om at genoplive ham.

Er historien om Bill Tenchs søn sand?

Bill Tench er baseret på den rigtige BSU'er Robert Ressler, og mens Ressler havde tre børn - en søn og to døtre - har Bill kun én. Og nej, så vidt vi ved, var Resslers søn Aaron ikke vidne til drabet på et lille barn, da han var barn. Der var dog en lignende sag fra det virkelige liv i San Francisco i 1971.

Hvorfor blev Mindhunter aflyst?

s originale dramaserie "Mindhunter" blev sat på ubestemt tid, og nu ser dens fremtid endnu mere dyster ud. Der er ingen aktuelle planer om at lave en tredje sæson takket være en kombination af lavt seertal, dyre produktionsomkostninger og det anstrengende arbejde, serien kræver.

Aflyste de Mindhunter?

Showet blev ikke formelt aflyst på det tidspunkt, men en potentiel tredje sæson blev sat i bero på ubestemt tid. Fincher delte også med Vulture, at Mindhunters produktionsproces tog hårdt på ham, hvilket gjorde det endnu mere usandsynligt, at showet ville vende tilbage.

Vil der være Mindhunter sæson 3?

Mens Fincher har sagt, at en tredje sæson af seriemorder-serien sandsynligvis er død, sagde Asif Kapadia, at fanbasen kunne ændre det. Tidligere på ugen teasede Netflix et nyt projekt fra David Fincher.

Anbefalede: