Logo da.boatexistence.com

Hvad betyder en gang fjernet?

Indholdsfortegnelse:

Hvad betyder en gang fjernet?
Hvad betyder en gang fjernet?

Video: Hvad betyder en gang fjernet?

Video: Hvad betyder en gang fjernet?
Video: Fri is til Emilie efter operation | Første gang | Ultra 2024, Kan
Anonim

Fjernet: Dette udtryk beskriver forholdet mellem fætre på tværs af forskellige generationer. Fætter og kusiner, der er "en gang fjernet", har en generationsforskel. En første fætter til din far er din første fætter, når den er fjernet. … To gange fjernet betyder, at der er en to-generations forskel mellem fætre.

Hvad betyder ordsproget, når det først er blevet fjernet?

Udtrykket "fjernet" refererer til antallet af generationer, der adskiller kusinerne selv. Så din første fætter, når den er fjernet, er barnet (eller forælder) til din første fætter. Din anden fætter, når den er fjernet, er barnet (eller forælderen) til din anden fætter.

Hvordan virker en gang fjernet?

Ordene "en gang fjernet" betyder, at der er en generationsforskelFor eksempel er din mors første kusine din første kusine, når den først er blevet fjernet. … Du er to generationer yngre end en førstefætter til din bedstemor, så du og din bedstemors førstekusine er førstefætre, to gange fjernet.

Hvad er forskellen mellem en gang fjernet og anden fætter?

En fætter, der først er blevet fjernet, betyder, at de er fra generationen umiddelbart over eller under dig. Så din første fætter, når den er blevet fjernet, ville være din første fætters barn eller dine forældres fætter. Når din anden fætter er fjernet, er din anden fætters barn eller din forældres anden fætter

Hvad betyder søster en gang fjernet?

Udtrykket "en gang fjernet" indikerer, at to personer er en generation fra hinanden. 'To gange fjernet' betyder, at de er to generationer fra hinanden, og så videre.

Anbefalede: