Logo da.boatexistence.com

Kan en positiv graviditetstest være forkert?

Indholdsfortegnelse:

Kan en positiv graviditetstest være forkert?
Kan en positiv graviditetstest være forkert?

Video: Kan en positiv graviditetstest være forkert?

Video: Kan en positiv graviditetstest være forkert?
Video: Hvor tidligt kan man få en positiv graviditetstest? 2024, Kan
Anonim

I meget sjældne tilfælde kan du få et falsk-positivt resultat Dette betyder, at du ikke er gravid, men testen siger, at du er det. Du kan få et falsk-positivt resultat, hvis du har blod eller protein i din tisse. Visse lægemidler, såsom beroligende midler, antikonvulsiva, hypnotika og fertilitetsmedicin, kan forårsage falsk-positive resultater.

Hvor sandsynligt er en positiv graviditetstest forkert?

Et falsk-positivt testresultat sker kun mindre end 1 % af tiden, men når det sker, kan det gøre de følgende dage eller uger forvirrende, før du opdager, at du er faktisk ikke gravid.

Er en positiv graviditetstest altid positiv?

Hjemmegraviditetstest er nøjagtige, så længe du følger instruktionerne korrekt. Et positivt testresultat er næsten helt sikkert korrekt. Et negativt testresultat er dog mindre pålideligt.

Kan en positiv graviditetstest være forkert to gange?

Det er ikke almindeligt, men nogle gange fører denne effekt til, at urin- og blodprøver giver det forkerte resultat. Denne fejl kan forekomme, selv efter du har haft en positiv graviditetstest og test igen et par dage senere. Nej, du er ikke ved at blive skør - og du er heller ikke nødvendigvis abort, når dette sker.

Skal jeg teste igen efter en positiv graviditetstest?

Overvej at tage en anden test Der er bestemt ingen skade i at tage en anden test. Menneskelige fejl og fejllæsninger kan forekomme - så lidt validering kan give dig ro i sindet. Det er rigtigt, at en udløbet graviditetstest eller mere almindeligt brugerfejl kan resultere i en falsk positiv.

Anbefalede: